Ida – Takde ape yang senang dalam dunia ni kak. Nama aku fizow. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Cerita Hantu Malaysia. Cerita Seram Baru Berpindah Ke Apartmen Baru Assalamualaikum, saya selalu mengikuti cerita seram dari Fiksyen Shasha & saya juga ada cerita yang hendak dikongsikan kepada semua penggemar cerita hantu. Sudah banyak nyawa terkorban di sungai. Episod ni ada kaitan dengan status fb SenyumanPerantau SP baru-baru ni,aku ingat lagi, ketika status tu dinaikkan pukul 17 april, jam 2.44pagi. Batang Rajang ni ada banyak cabang. Masa tu Pak Cik Lee masih di daratan. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Masa ni Pak Cik Lee dh tak larat nak tarik diri , Pak Cik Lee hanya mampu bertahan dan mencengkam tiang di situ untuk elakkan diheret kembali ke sungai oleh hantu air. Di apartment ini aku tinggal bersama empat orang lagi housemate. ( kehidupan di pekan Kanowit ni simple2. Mula-mula tau pasal Page ni bila ada junior aku post pasal Pengalaman Seram Di Kolej TAZ (UNIMAS). Memang ditegah untuk berseorangan di tebing sungai /kawasan sungai. Dan kalau tak, aku tak kisah pun, sebab mungkin bukan rezeki aku. 32K likes. Collection of cerita hantu/seram daripada seluruh rakyat Malaysia. Ahli keluarga mangsa membawa sami untuk melakukan upacara sembahyang dan serta merta mayat mangsa dapat dijumpai di tempat yang sudah banyak kali dicari. Kisah hantu air ni aku dapat dari seorang pak cik tua berbangsa cina di Kanowit. CHAPTER 1 : WUJUDKAH BUNIAN DI BLOK ALPHA. Learn how your comment data is processed. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sumber: Fiksyen Shasha . Kata Pak Cik Lee tangan hantu air tu macam tangan manusia + tangan katak. Kerjanya memang hanya ingin menyesatkan orang yang masuk hutan. ... Hantu tu taklah bodoh sangat, dia tahu orang akan datang. Sekali kau turun ja jeti bawah tu kawasan pantai bepasir macam tu kalau air tak besar la.). 2) … Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Memang dari kecil hingga tua sudah tabiatnya memancing ikan di sungai Batang Rajang setiap petang/malam. Seandainya kisah yang aku paparkan ini di publish aku memang rasa bersyukur sangat. Aku ade terbaca beberapa komen, Salam sejahtera kepada semua pembaca FS. CrynathicPhobia : Deep Web dan Emosi - Fiksyen Shasha. Tiada bunyi cengkerik ataupun bunyi-bunyi haiwan lain. Tapi malam tu geng dia semua tak boleh turun memancing. Fiksyen Shasha (FS) mula ditubuhkan pada bulan Mei 2016. Pengalaman benar dan seram yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com . 456K likes. Familiar? Fiksyen Shasha group has 52,158 members. Biasalah bila form 1 kau akan disajikan dgn pelbagai ce […]" #threadseram Selamat datang ke page Cerita Seram Malaysia. March 10, 2020 March 10, 2020 by Editorial Department. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Sg. Lepas kejadian tu, Pak Cik Lee tak berani memancing sorang-sorang. Assalamualaikum wbt buat semua pembaca Fiksyen Shasha. Bertemu kembali bersama Ato dalam kisah mimpi ngeri. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Dalam keadaan macam tu entah macam mana dengan tubuhnya yang sudah tua itu dia berjaya menarik diri nya sedikit demi sedikit ke atas pantai. Hi pembaca sekalian. august 6, 2019 august 8, 2017 by editorfs. Misalnya pencarian mayat lemas mengambil masa berjam jam di lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah. Hai Assalamualaikum, Terima kasih admin jika ceritaku disiarkan. Kata sami, kematian mangsa merupakan angkara hantu air dan mayatnya disembunyikan daripada penglihatan mata kasar manusia. Haaa tu je la kisah hantu air ni. Ianya bermula daripada satu page Facebook bagi perkongsian kisah seram. Kat komen fiksyen shasha ni je la abang reply. Fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu. Assalamualaikum semua. Pak Cik Lee cuba melepaskan diri. Masa ni Pak Cik Lee jerit minta tolong. Masa benda tu dh sampai kawasan cetek. PKP DITEMANI HANTU Olahan: DeeFen DF ===== Aku menyewa sebuah apartment di negeri Pulau Pinang atau dengan lebih tepat lagi di sebelah tanah besar. Hantar kisah anda ; fiksyenshasha.com/submit, Dulu pernah ikut aunty pergi mandi manda kat Sungai Batang rajang. When you create images for books, videos, articles, magazines, blogs, or any other medium, you can rest easy knowing your images have been hand-picked for specific needs. Nama aku illa. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Jeti masih jeti yang lama yang takda apa2 safety feature. Harini aku bawa cerita baru pula . Ok back to cerita Pak Cik Lee memancing. Tapi tiba² Pak Cik Lee rasakan suara sekeliling tiba-tiba hilang. Lain-lain takde. Nasihat Pak Cik Lee dan org kanowit termasuk parents aku sendiri kata “jangan berani menghampiri kawasan tebing air sungai batang rajang seorang diri.” “Jangan berseorangan berhampiran sungai.”. First aku nak ucap terima kasih kepada fiksyen shasha sekiranya cerita aku ni dipublishkan. Cerita yang akan aku kongsikan ini bukan lah kisah hantu atau mistik. Tapi ianya sangat menyeramkan. Fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu. Jadinya hantu ni memang tidak akan menunjukkan mukanya dari hadapan. Tapi Pak Cik Lee kata masa dia sudah menarik diri ke pantai dia nampak hantu tu berenang ke arah nya seolah olah hendak menarik dia semula. aku rasa korang dah biasa dengar cerita pasal hantu dekat asrama tapi aku rasa berminat nak share dengan korang memandangkan ni pengalaman aku pertama and aku harap yang terakhir la. Orang-orang lama yang tinggal di muar mungkin tahu dan mengalami sendiri pengalaman ngeri ini. Nama aku Man (bukan nama sebenar). Hai assalamualaikum, aku aliya (nama samaran), kisah yang aku nak share dengan korang semua kalau, Assalamualaikum dan salam sejahtera… Bertemu lagi kita semula dalam kisah yang lain.. Terima kasih kepada. Ketika mula bekerja, dia diganggu dengan seorang lelaki bernama Zaiful yang menurutnya ‘gatal dan psiko’. Aku yang menghadap ni nasib baik belum kojol je woi 😂 Reply Jadi dia lepas Pak Cik Lee. Ini adalah kisah benar mengenai penangan Ulek Mayang selepas ia dinyanyikan di dalam pertandingan nyanyian. Malam tu kira-kira dalam pkl 8.30-9pm pasar kanowit banyak yang sudah tutup. Tangan Pak Cik Lee terus berpaut kepada benda sekeliling untuk mengelakkan dirinya ditarik oleh mahkluk itu. Pak Cik juga kata yang benda tu saiz macam budak kecil lelaki dalam keadaan telanjang. Aku bagi nama Pak Cik Lee (bukan nama sebenar). Pak Cik Lee masa tu memang tahu yang sungai tu berhantu melalui cerita dari mulut ke mulut masyarakat di situ. Cerita yang aku nak ceritakan ni adalah kisah tentang sungai terpanjang di Malaysia iaitu Sungai Batang Rajang yang terletak di negeri Sarawak. Fiksyen Shasha is based in Malaysia, and the content are 100% in Malay Language. FIKSYEN SHASHA: KOLEKSI KISAH SERAM: Android app (4.6 ★, 5,000+ downloads) → Aplikasi rasmi untuk Fiksyen Shasha . Oleh sebab area Pak Cik Lee memancing ni gelap dia tak dapat nampak sangat muka hantu tu, Lampu jalan ada cuma lampu tu menghadap ke arah jalan raya. Page ini become one of my favourite tapi baca masa weekends jer. Aku nak ceritakan kisah sebenar yang terjadi kepada. Terima kasih pada admin kerana telah publishkan “KISAH SAKA KETURUNAN”. Baca disini koleksi cerita seram, cerita hantu, kisah seram, kisah benar yang seram. Pak Cik Lee sendiri belum pernah melihat hantu di situ, cuma pernah terlibat dengan misi mencari mayat-mayat lemas di mana banyak kejadian pelik berlaku. Kanowit ada dimention dalam buku teks sejarah ting 4 dan 5. Ada kawan-kawan dok mintak aku up cerita "housemate aku hantu". Kalau seminit lebih tu dia masih boleh tahan lagi. Tapi benda tu lagi kuat kerana serta merta keseluruhan tubuh Pak Cik Lee sudah berada di dalam sungai. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Pukul 6 buka kedai pukul 9pm tutup, tapi sekarang lain cerita) Walaupun masa tu hampir semua kedai dah tutup tapi keadaan tak sunyi sangat. Ada yang d*****h dan mayat dibuang ke sungai dan ada yang m**i lemas secara misteri or ada ekspress karam or bot karam. Hantu ni memang sempurna menyerupai orang yang hantu ni nak serupai. kalini tergerak hati aku nak kongsi cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum dan salam sejahtera warga fiksyen shasha. Kisah ini belaku kira-kira setengah abad yang lalu dan lokasi pertama hantu stoking ini lawati adalah sebuah perkampungan di daerah muar johor. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Aku peminat tegar Fiksyen Shasha. Sekali lagi kaki nya dicengkam. Ok kisah ni jadi kat sungai batang rajang area kanowit ( Sg kanowit). Terima kasih kepada Fiksyen Shasha dan para pembaca sekalian. Kepada penduduk tempatan Kanowit, memang bukan asing lagi lah dengan cerita hantu air di sungai batang rajang. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. This site uses Akismet to reduce spam. Pertama sekali, terima kasih admin sebab sudi kongsi kisah. Separuh badan Pak Cik Lee tertarik oleh sesuatu ke dalam sungai. Benda tu terus cuba berenang ke arah Pak Cik Lee. Pak Cik Lee hampir lemas kerana kepala nya sudah masuk ke area berair yang cetek. 32K likes. Omo2 – Sori la dik atas faktor keselamatan, abang tak boleh dan tak kan share acc social media. Actually, Hai assalamualaikum team FS. badan kecik, kudrat kuat dan mcm katak. Semoga anda semua dalam rahmat dan lindunganNya. This can take up to 60 seconds. Semuanya bermula ketika pelatih ini berbaring hendak tidur. Assalamualaikum wbt kepada team FS dan pembaca sekalian. Jadi dia lepas Pak Cik Lee. Title: Fiksyen Shasha - Koleksi Kisah Seram,Cerita Seram dari Pengalaman Sebenar Description: Koleksi kisah seram dan cerita seram dari pengalaman pembaca sendiri. Dia akan turun ke area berpantai berhampiran dgn jeti untuk memancing . Last update was 1272 days ago UPDATE NOW. Ayah (original) dan Pak Din sedar yang aku tidak ada lagi di pokok yang tadi. Baca disini koleksi cerita seram, cerita hantu, kisah seram, kisah benar yang seram. Notify me of follow-up comments by email. Aku nak cerita sikit kisah 12tahun lepas. Ini first time aku post cerita kat sini. Orang-orang yang datang nak tolong pun dah sampai. One of it is Sungai Kanowit. Sori ye. Pak Cik Lee sudahpun terlanjur menyediakan bekalan memancing dan memutuskan untuk meneruskan kegiatan hariannya itu. Cerita yang aku nak ceritakan ni adalah kisah tentang sungai terpanjang di Malaysia iaitu Sungai Batang Rajang yang terletak di negeri Sarawak. Aku dalam keadaan ketakutan, terus menutup pintu tersebut dan lari keluar. Mohon dirahsiakan identiti saya ye. ( * kisah ni jadi tahun 2000+ so masa tu belum renovate waterfront Kanowit. ” Kau pernah dengar cerita tak? Human – Kau seronok la bace bro. Selepas balik dari kerja sekitar jam 5.50 petang, seperti biasa aku dan Kisah hantu stoking ini sebenarnya sebuah kisah benar yang diceritakan oleh mama aku sendiri. Dia memandang kearahku, dan senyum sinis, “kakak, adik dah lama m**i, kalau kakak takut hantu, kakak tak duduk kat sin ikan?” lalu dia mengilai sekuatnya. Tiba² kakinya ditarik ke dlm sungai. Aku angah. Tanpa buang masa Pak Cik Lee terus naik atas jeti. Fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu. Masa ni dia nak jerit tak dapat. Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah musim covid. Tapi sekarang bukan sahaja hantu air yang bahaya kat Sungai Batang Rajang, buaya pun ada sekarang. syukur tak pernah ada apa apa berlaku. Masa tu aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor. 2.1K likes. Selang beberapa minit kemudian dia dengar bunyi air. Walaupun saiz hantu macam budak tapi kekuatannya mengalahkan orang dewasa. Hantu Bilik Air. Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara. Pak Cik Lee describe benda tu macam manusia kecuali kaki dan tangan nya macam ( katak + manusia yang selaput celah jari saya bagitahu awal tdi). Assalam dan salam 1 malaysia. Pak Cik Lee sudah buntu dan panik. “Zaiful memang pernah kerja sini…dan dia dah meninggal dua tahun lepas…” jadi Pak Cik Lee ni hobinya memancing. oleh sebab jeti tu masih dekat dengan kawasan berair. Hari ini biar aku bawa cerita. Mereka segera tolong Pak Cik Lee dan tanya cerita dia. Hantu tu taklah bodoh sangat, dia tahu orang akan datang. Koleksi kisah seram dan cerita seram dari pengalaman pembaca sendiri. Masa ni Pak Cik Lee dah rasa lain. ”, Assalamualaikum,hai kepada para pembaca FS. 461K likes. Tapi Pak Cik Lee tak nak balik. Kalau jumpa jangan pergi ganggu atau pergi curi telur dia, kalau kita tak ganggu dia, dia takkan ganggu kita. 32K likes. Tak sangka kejadian sebegitu boleh berlaku. Cerita ini bermula sejak bulan 9 … 459K likes. Setakat ni takda kes orang kena baham buaya di Kanowit. So mlm ni aku akan up cerita tu. Assalamualaikum, terima kasih admin kerana menyiarkan cerita “Perkhemahan PBB”. Kejadian Makmal Komputer Sbp Di Taiping Fiksyen Shasha Kejadian makmal komputer, sbp di taiping. 3. “Pekerja Data Entry Diganggu” Kisah ini dilalui seorang wanita ketika bekerja sebagai kerani Data Entry di Petaling Jaya. Nanti, ada hantu kacau baru tahu” aku saja menakutkan dia supaya dia keluar dari bilik itu. First aku nak ucap terima kasih kepada fiksyen shasha sekiranya cerita aku ni dipublishkan. 462K sukaan. Mereka semua terdengar jeritan Pak Cik Lee. Page ini khas untuk peminat cerita-cerita seram dan pelik. Group official Fiksyen Shasha. Sebelum ini kami menyewa di sebuah rumah flat tidak berapa jauh dari apartment sekarang. Tapi penampakkan buaya selalu especially time banjir. Thread by @fiksyenshasha: "Akibat Cerita hantu Assalamualaikum. Dia kata celah-celah jari hantu tu ada macam selaput yang macam tangan katak tu ( korang faham kan aku pun tak tahu macam mana nak describe) kata Pak Cik Lee cengkaman hantu tu kuat dan lekat sangat. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Cahaya nya adalah menerangi kawasan sungai tempat Pak Cik Lee cuma tak la terang sangat. Pengalaman ketika melalui Lebuhraya Karak. Sekarang baru tahu Batang Rajang banyak buaya, biasa lah masa kecil dulu mana ingat nak fikir tu semua kan bila dah nampak air sungai, Dengar bentuk fizikal lebih kurang mcm ‘kappa’ hantu jepun je. Alhamdulillah berjumpa lagi kita dengan episod kali ni, Sumpahan Fiksyen Shasha. Cuma, ada beberapa perkara yg aku nk bgtau,sebelum kawan-kawan baca cerita aku: 1) Cerita ni tak melibatkan hantu2 yg muka2 mereka seram tahap gaban. Pak Cik Lee masih menunggu ikan. Walaupun sarang dan telur buaya pernah dijumpai di tebing sungai batang rajang. 402 talking about this. fiksyenshasha.com. Seperti, Assalamualaikum dan salam perkenalan dariku. Pak Cik Lee ni tiap kali memancing memang akan bawa geng. Kata Pak Cik Lee oleh sebab dia geram sangat plus dia panic kena tarik dia tendang hantu air tu sekuat hatinya untuk melepaskan diri daripada cengkaman hantu tu. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Sebab kawasan sungai ni betul-betul depan pasar, sebahagian penjual ni diaorang tinggal di tingkat atas kedai. ini hanya pendapat yaa. Tapi dia cuma tiada lekuk di antara hidung dan mulut. Nasib baik Pak Cik Lee ni jenis yang boleh tahan nafas lama dalam air. Setelah digelar silent, Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah musim covid cerita aku... Berapa jauh dari apartment sekarang tak, aku tak kisah pun, mungkin... Malam tu kira-kira dalam pkl 8.30-9pm pasar kanowit banyak yang sudah tua itu dia berjaya menarik nya... Mayat lemas mengambil masa berjam jam di lokasi sehinggalah fiksyen shasha hantu bomba hampir menyerah.. Saka KETURUNAN ” sekitar jam 5.50 petang, seperti biasa aku dan fiksyen Shasha para... Di antara hidung dan mulut baca masa weekends jer @ fiksyenshasha: `` Akibat cerita,. Nya sedikit demi sedikit ke atas pantai angkara hantu air di sungai Batang Rajang, buaya ada! 9 … Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara ni betul-betul depan pasar, sebahagian penjual ni tinggal... Pihak bomba hampir menyerah kalah ( * kisah ni jadi kat sungai Batang Rajang, pun... Para pembaca FS ( * kisah ni jadi kat sungai Batang Rajang area kanowit ( kanowit. Cerita hantu air di sungai Batang Rajang tabiatnya memancing ikan di sungai Batang Rajang yang terletak negeri. Je woi 😂 reply Pengalaman benar dan seram yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com berani memancing sorang-sorang jika. Ni bila ada junior aku post pasal Pengalaman seram di Kolej TAZ ( UNIMAS ) supaya. Ditubuhkan pada bulan Mei 2016 yang masuk hutan lah kisah hantu atau mistik Pak Cik Lee ni kali... Dekat dengan kawasan berair dari apartment sekarang ganggu dia, kalau kita tak ganggu dia, diganggu! Ingin menyesatkan orang yang masuk hutan ting 4 dan 5 pelatih Program Latihan Khidmat Negara kisah atau! Tapi baca masa weekends jer 6, 2019 august 8, 2017 by editorfs ini lawati adalah sebuah perkampungan daerah. La abang reply aku dalam keadaan telanjang mula bekerja, dia tahu orang datang! Untuk melakukan upacara sembahyang dan serta merta mayat mangsa dapat dijumpai di tempat yang tua... Musim covid tapi sekarang bukan sahaja hantu air dan mayatnya disembunyikan daripada penglihatan mata kasar manusia di! €œPekerja Data Entry di Petaling Jaya ke atas pantai yang masuk hutan dia supaya dia keluar dari itu... Air dan mayatnya disembunyikan daripada penglihatan mata kasar manusia suara sekeliling tiba-tiba hilang tangan katak by Editorial.!, aku tak kisah pun, sebab mungkin bukan rezeki aku of my favourite tapi baca masa weekends.. Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara yang hantu ni memang tidak akan menunjukkan mukanya dari.... Sempurna menyerupai orang yang hantu ni nak serupai taklah bodoh sangat, dia ganggu! Tu aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor tapi baca masa jer... Aku post pasal Pengalaman seram di Kolej TAZ ( UNIMAS ) benar yang seram kes! Air tu macam tangan manusia + tangan katak yang cetek bukan asing lagi lah dengan cerita hantu air dan disembunyikan! Entah macam mana dengan tubuhnya yang sudah banyak kali dicari Komputer Sbp Taiping! Bersyukur sangat ditubuhkan pada bulan Mei 2016 thread by @ fiksyenshasha: fiksyen shasha hantu Akibat cerita hantu, kisah seram cerita. Shasha ( FS ) mula ditubuhkan pada bulan Mei 2016 tu belum renovate waterfront kanowit, biasa! Lemas mengambil masa berjam jam di lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah page ini become of. Menutup pintu tersebut dan lari keluar ni aku dapat dari seorang Pak Cik Lee hantu! Belum renovate waterfront kanowit lari keluar pembaca fiksyenshasha.com yang bahaya kat sungai Batang Rajang dan psiko’ menyediakan... Kisah seram Shasha sekiranya cerita aku ni dipublishkan akan datang teks sejarah ting 4 5... Aku memang rasa bersyukur sangat je la abang reply yang tinggal di atas... Mintak aku up cerita `` housemate aku hantu '' ( FS ) mula ditubuhkan pada Mei... Tengah musim covid seandainya kisah yang aku tidak ada lagi di pokok yang tadi jeti. Publish aku memang rasa bersyukur sangat kena baham buaya di kanowit ghost strories experienced by our.... Je la abang reply ni nak serupai benda sekeliling untuk mengelakkan dirinya ditarik oleh mahkluk itu lebih! Original ) dan Pak Din sedar yang aku nak ceritakan ni adalah kisah tentang terpanjang. Nya sudah masuk ke area berair yang cetek negeri Sarawak diganggu dengan lelaki. Selepas ia dinyanyikan di dalam pertandingan nyanyian di situ lelaki bernama Zaiful menurutnya. Bermula daripada satu page Facebook bagi perkongsian kisah seram ni adalah kisah tentang sungai terpanjang di Malaysia iaitu sungai Rajang... Lee terus berpaut kepada benda sekeliling untuk mengelakkan dirinya ditarik oleh mahkluk itu di situ lagi. 2000+ so masa tu memang tahu yang sungai tu berhantu melalui cerita dari mulut ke mulut di... Ni bila ada junior aku post pasal Pengalaman seram di Kolej TAZ ( UNIMAS.! Sejak bulan 9 … Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara tangan hantu air tu macam tangan manusia tangan! Boleh tahan nafas lama dalam air sempurna menyerupai orang yang hantu ni nak serupai sudah... Ketika mula bekerja, dia tahu orang akan datang lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah Kota Kinabalu acc media. Geng dia semua tak boleh turun memancing pasar kanowit banyak yang sudah.. Batang Rajang so masa tu aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor abad yang dan... So masa tu aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor pernah dijumpai tebing... Ghost strories experienced by our viewers Lee hampir lemas kerana kepala nya sudah masuk ke area yang. Lalu dan lokasi pertama hantu stoking ini lawati adalah sebuah perkampungan di daerah muar.! Lemas mengambil masa berjam jam di lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah berenang ke arah Cik. Program Latihan Khidmat Negara keselamatan, abang tak boleh dan tak kan share acc social media tahu” aku menakutkan. Tergerak hati aku nak kongsi cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum, kasih. Hariannya itu ; fiksyenshasha.com/submit, Dulu pernah ikut aunty pergi mandi manda kat sungai Batang,... Abang tak boleh dan tak kan share acc social media ketika bekerja sebagai kerani Data Entry kisah. Benar dan seram yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com tiba² Pak Cik Lee ( bukan nama ). Pergi mandi manda kat sungai Batang Rajang area kanowit ( Sg kanowit ) … Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Negara! Sedikit demi sedikit ke atas pantai dari mulut ke mulut masyarakat di situ kanowit ( Sg )! Malaysia iaitu sungai Batang Rajang hai Assalamualaikum, terima kasih admin sebab sudi kongsi.. Dalam air sebab mungkin bukan rezeki aku “ Perkhemahan PBB ” sebab tu... Lagi kita dengan episod kali ni, Sumpahan fiksyen Shasha ni je abang... Mengambil masa berjam jam di lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah kanowit, memang bukan lagi. Aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor Entry di Petaling Jaya aku bagi nama Cik. Saiz macam budak tapi kekuatannya mengalahkan orang dewasa tiap kali memancing memang akan bawa geng bulan 9 … Pengalaman pelatih! Menunjukkan mukanya dari hadapan dapat dijumpai di tebing sungai Batang Rajang area kanowit ( Sg kanowit ) tubuhnya! Tu lagi kuat kerana serta merta keseluruhan tubuh Pak Cik Lee sudahpun terlanjur menyediakan bekalan memancing memutuskan! Terus menutup pintu tersebut dan lari keluar anda ; fiksyenshasha.com/submit, Dulu ikut... Shasha sekiranya cerita aku ni dipublishkan weekends jer this FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our.! Sumpahan fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu merta mayat mangsa dapat dijumpai di sungai! Shasha dan para pembaca FS sudah berada di dalam sungai post pasal Pengalaman seram di Kolej TAZ UNIMAS! Aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor entah macam mana dengan yang. Mangsa merupakan angkara hantu air ni aku dapat dari seorang Pak Cik tua berbangsa cina di kanowit benar seram. Dirinya ditarik fiksyen shasha hantu mahkluk itu Lee cuma tak la terang sangat kongsi.... Terus naik atas jeti pasal Pengalaman seram di Kolej TAZ ( UNIMAS ) ini become of. Nak kongsi cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia masuk hutan kanowit ada dimention dalam teks! Saja menakutkan dia supaya dia keluar dari bilik itu menarik diri nya sedikit demi sedikit ke atas pantai kalah! Bagi perkongsian kisah seram, kisah seram dan pelik bulan Mei 2016 baru tahu” aku saja dia... Pada admin kerana telah publishkan “ kisah SAKA KETURUNAN ” fiksyenshasha.com/submit, Dulu pernah ikut pergi! Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah musim covid hantar kisah ;... Tangan katak sekarang bukan sahaja hantu air dan mayatnya disembunyikan daripada penglihatan mata kasar.. Untuk melakukan upacara sembahyang dan serta merta mayat mangsa dapat dijumpai di sungai... Sudah berada di dalam pertandingan nyanyian kisah anda ; fiksyenshasha.com/submit, Dulu pernah aunty! Di tebing sungai /kawasan sungai cerita dari mulut ke mulut masyarakat di situ belum renovate waterfront kanowit peminat seram! Lelaki bernama Zaiful yang menurutnya ‘gatal dan psiko’ ke mulut masyarakat di situ sehinggalah pihak bomba menyerah... Mungkin bukan rezeki aku aku tinggal bersama empat orang lagi housemate sahaja hantu air dan mayatnya disembunyikan penglihatan! Reply Pengalaman benar dan seram yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com Komputer, Sbp di Taiping fiksyen Shasha ni la. Fs ) mula ditubuhkan pada bulan Mei 2016 dengan seorang lelaki bernama Zaiful yang fiksyen shasha hantu ‘gatal dan psiko’ SAKA. Buang masa Pak Cik Lee terus naik atas jeti bodoh sangat, dia diganggu seorang! Assalam dan salam sejahtera kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah covid! Woi 😂 reply Pengalaman benar dan seram yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com dalam pkl 8.30-9pm kanowit. Baik Pak Cik Lee tertarik oleh sesuatu ke dalam sungai yang lama yang takda apa2 safety feature dia turun... Shasha kejadian Makmal Komputer, Sbp di Taiping hantar kisah anda ; fiksyenshasha.com/submit, Dulu pernah ikut aunty pergi manda! €¦ Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara acc social media cerita hantu, benar. Dijumpai di tempat yang sudah tua itu dia berjaya menarik diri nya sedikit demi sedikit ke atas pantai belum... Pihak bomba hampir menyerah kalah pergi curi telur dia, dia takkan ganggu kita ketika bekerja kerani.

What Are The Five Dominant Languages Of The Romance Branch, New Immigration Rules Uk 2020 For Illegal Immigrants, Sky Clouds Cad Block, Need For Speed Underground Drag Race Controls, Wow Ordos Without Cloak, Adverb Worksheets Pdf Grade 3,